Leanne Wolthuis – De Huisdokter – Wijchen
Header afbeelding
De Huisdokter
Buizerdstraat 101 6601 AT
Wijchen

Leanne Wolthuis

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag

In 2010 verliet ik het pitoreske Panningen om een nieuw avontuur te beginnen in Nijmegen. Tijdens mijn geneeskundestudie merkte ik dat vrijwel alle vakgebieden mij aanspraken en daarom koos ik het beste van alle werelden. Ik werd huisarts.

Huisarts zijn is voor mij een prachtig vak waarbij de mogelijkheid bestaat mensen goed te leren kennen en hierdoor een duurzame band op te bouwen. Ik interesseer me graag niet alleen in de medische problemen en lab-uitslagen  van een patiënt, maar ook juist het leven en de denkwijze van de persoon hieromheen. Verder verdiep ik me graag met patiënten in wat hen motiveert en hoe een voor hen betere leefstijl in de breedste zin van het woord kan worden bereikt.

Het laatste jaar van de huisartsopleiding bracht ik fietsend in Wijchen door. Toen hier na mijn opleiding een plek vrij kwam, heb ik me geen seconde bedacht en ben ik blijven werken in deze mooie praktijk. Per januari 2024 zal ik me definitief aan de praktijk verbinden.
In mijn dagelijks leven woon ik in een huis vol testosteron met mijn man en drie zoons in het prachtige Nijmegen, vlakbij het groen. Hier wandel of ren ik graag in mijn vrije tijd door het bos.

Terug naar overzicht