Christine Mulder – De Huisdokter – Wijchen
Header afbeelding
De Huisdokter
Buizerdstraat 101 6601 AT
Wijchen

Christine Mulder

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag

“Iets voor mensen willen doen”; met die motivatie ben ik in 1989 naar Nijmegen gekomen om geneeskunde te gaan studeren. De mogelijkheden die in Nijmegen aanwezig waren om middels een co-schap in Afrika te kunnen kennismaken met tropengeneeskunde trokken mij aan.

Aan het einde van de basisopleiding ben ik een aantal maanden in Tanzania aan het werk geweest. Het was een bijzondere en leerzame ervaring, waaraan ik mooie herinneringen bewaar.

Gaandeweg de studie en co-schappen, werd me duidelijk dat ik aan de basis van de gezondheidszorg wilde werken. Dichtbij waar de patiënt thuis is:als huisdokter. Mensen komen bij je met problemen met hun gezondheid in de ruimste zin van het woord. En dat “iets voor mensen willen doen” kan daarbij bestaan uit luisteren, maar ook uit direct medisch ingrijpen.

Sinds 2001 ben ik huisarts en vanaf 2004 ben ik werkzaam in Wijchen. In de dagelijkse praktijk vind ik het belangrijk een luisterend oor te hebben voor de mens achter de zieke en in samenspraak tot een plan van aanpak te komen.

Mijn eigen thuis is in Beuningen, waar ik samen met mijn man en 3 kinderen in een oude boerderij woon. Zorgen waaien weg als ik in de tuin aan de slag ben of over de dijk wandel en anders zing ik ze eruit tijdens mijn wekelijkse kooravond.

Terug naar overzicht